Elektrik, su,doğalgaz aboneliği

   
   Dernek merkezinin elektrik, doğal gaz, su ve isteniyorsa internet aboneliği nasıl yapılır? Dernek merkezleri derneklerin ana faaliyetlerinin gerçekleştiği, dernek evraklarının bulunduğu alanlardır. Dernek merkezlerinin elektrik veya suyunun olmaması dernek faaliyetlerinin aksamasına yol açacaktır. Peki abonelik işlemlerini nasıl yapacağız? Cevabı çok basit. İşte abonelik işlemleri için yapılması gerekenler.

     1. Yönetim Kurulu Kararı Almak

    Dernekler elektrik, doğal gaz, su ve internet aboneliği için öncelikle dernek yönetim kurulu karar defterine şöyle bir karar almalıdır: 
     " ............... Derneğinin elektrik, su, doğal gaz ve internet aboneliklerinin gerçekleştirilmesine ve bu işlemlerin gerçekleştirilebilmesi için ............. T.C. Kimlik Numaralı ................. 'nın yetkili kılınmasına karar verilmiştir."
     Yukarıda alınan yönetim kurulu kararı yönetim kurulu üyelerinin en az yarısından bir fazlası yönetim kurulu üyesi tarafından imzalanmalıdır.

      2. Abonelik Başvurusu Yapmak

   Daha sonra yönetim kurulu kararı ile yetkilendirilen kişi yönetim kurulu karar defteri ile birlikte dernek merkezinin kira kontratını da yanına alarak abonelik işlemlerini başlatabilir. Abonelik başvurusu yapılan firmalar derneğin faal olduğuna dair belge isteyebilir. Bu belgede İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüklerinden ya da Kaymakamlıklardan temin edilebilir ve abonelik başvurusu tamamlanır. Böylece dernek adına elektrik, doğal gaz, su ve internet aboneliği alınmış olur.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Sorularınızı buradan sorabilirsiniz!

Blogger tarafından desteklenmektedir.